Opublikowany przez: ULA
„Za mamusię” „Za tatusia” „Za ciocię” „Za dziadka” – te kultowe już słowa od pokoleń pomagające „wciskać” najmłodszym niejadkom coś pożywnego można stosować z uporem maniaka, w nieskończoność, ale z różnym skutkiem…
Tymczasem każde dziecko w wieku od czterech do dziesięciu lat powinno jeść przynajmniej 400 gram warzyw dziennie. A gdy sezon przeziębień i grypy w pełni, tym bardziej przydałoby się wzmocnić organizm czymś zdrowym i zielonym. Jak? Na kolejnych stronach przedstawiamy kilka prostych, a zarazem skutecznych kroków do uczynienia ze smyka wielbiciela warzyw!
kilka razy dziennie |
|
12,1% |
raz dziennie |
|
42,4% |
raz lub dwa w tygodniu |
|
21,2% |
kilka razy w miesiącu a nawet rzadziej |
|
24,2% |
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.