8 grudnia 2010 10:13 | ID: 346949
9 grudnia 2010 07:50 | ID: 348129
9 grudnia 2010 09:55 | ID: 348268
9 grudnia 2010 11:37 | ID: 348396
9 grudnia 2010 13:33 | ID: 348580
9 grudnia 2010 13:41 | ID: 348602
Taki typowo polski to czasem mozna dostac pakowany prozniowo w polskim sklepie (ja widzialam w Lidlu)...a typowo ichni jest bekon...ale to nie to samo!! Ja mam szczesci, bo mam kolege ktory sam wedzi, co tydzien pol swiniaka robi, wiec jesli mam ochote to moge do neigo zadzwonic!
A w Polsce moi rodzice maja znajomych ktorzy wedza miesko, wiec na swieta wedza u nich...ale jakby co to dobrze wiedziec, moze Justynko sie do Ciebie zglosze
9 grudnia 2010 13:43 | ID: 348607
13 grudnia 2010 18:15 | ID: 352348
13 grudnia 2010 18:19 | ID: 352353
13 grudnia 2010 20:24 | ID: 352527
13 grudnia 2010 20:25 | ID: 352531
13 grudnia 2010 20:26 | ID: 352532
13 grudnia 2010 20:59 | ID: 352555
13 grudnia 2010 21:05 | ID: 352558
13 grudnia 2010 21:37 | ID: 352582
13 grudnia 2010 21:51 | ID: 352588
14 grudnia 2010 05:53 | ID: 352604
Nasze już uwędzone.Pyszne wyszło oczywiści nie obyło się bez konsumpcji.
16 grudnia 2010 16:58 | ID: 355725
No dziewczyny wstawię fotkę jak moje uda indycze się uwędzą, a tym razem takie mega duże są, zamiast wędliny będziemy jedli.
16 grudnia 2010 17:15 | ID: 355749
A ja wstawię fotki w sobotę wieczorem!!!!
16 grudnia 2010 17:28 | ID: 355765
A ja wstawię fotki w sobotę wieczorem!!!!
Narobimy innym smaka.
16 grudnia 2010 19:15 | ID: 355892
....nasze mięsko "przygotowuje" się do wędzenia...
wędzimy szynki, boczki i karkówkę...
...pierwszy raz będziemy wypróbowywać naszą wędzarnię...jeśli będzie wszystko w porządku, to po Nowym Roku spróbujemy zrobić kiełbaskę...
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.