Opublikowany przez: Mela134
Wystarczy jeden garnek lub wok, by przygotować obiad w jednym naczyniu. Dzięki różnorodności składników masz duże pole do popisu, gdyż kombinacji jest wiele. Sycące danie, odgrzane następnego dnia, nabierze jeszcze więcej smaku.
Makaron sojowy z wołowiną, imbirem i warzywami
Składniki:
Wykonanie KROK PO KROKU:
Zdjęcie: Dania jednogarkowe z ryżem i makaronem@pixabay.com
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
Stokrotka 2018.11.24 08:42
Fajny pomysł!
213.241.*.* 2017.01.16 10:03
Ostatnio zrobiłam piersi z kurczaka, usmażyłam na dwa dni, więc drugiego dnia kotlety włożyłam do naczynia , wszystko polałam przecierem pomidorowym i tu smaczny ma primo gusto, bardzo dobrej jakości pomidory, pachną i są słodkie, na to położyłam plastry mozzarelli i zapiekłam w piekarniku. Podałam z makaronem i wszystkim bardzo smakowało :)
Patrycja Sobolewska 2016.04.15 06:33
przepyszne :)
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.