23 kwietnia 2010 13:03 | ID: 197498
30 maja 2010 00:19 | ID: 218261
30 maja 2010 08:56 | ID: 218272
Dziekuję za głosiki , można głosować do poniedziałku. Tylko popełniłam błąd w opisie, bo w składnikach napisałam 2 jajka a w opisie jedno a miało być też 2 jajka, można jajka wcześniej roztrzepać w szklance ale niekoniecznie , ja dokładnie mieszam więc wrzucam jajka od razu. Mam nadzieję, że jury mojego błędu nie zauważy .
7 czerwca 2010 10:20 | ID: 223310
Ja często robię kotlety z podwójnej piersi i kroje je na dużo kawałków.
Przygotowuję jajo z mlekiem bo są delikatniejsze wtedy, często też kupuję gotowa panierkę (chrupiacą z czosnkiem),pieprze ,solę i obtaczam .
Na patelnię wlewam oleju i dodaję łyżkę mała i to chyba wszystko.
7 czerwca 2010 10:41 | ID: 223356
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.