 25 października 2010 20:50 | ID: 316256
                  25 października 2010 20:50 | ID: 316256
              
                                   25 października 2010 21:15 | ID: 316280
                  25 października 2010 21:15 | ID: 316280
              
Najczęstszym nośnikiem pałeczek są produkty zawierające surowe jaja (majonezy, kremy, lody, zupy dla niemowląt i in.) oraz rozdrobnione przetwory mięsne, galaretki, pasztety, pierogi.
(wikipedia.org)
                                   8 lutego 2011 21:16 | ID: 410823
                  8 lutego 2011 21:16 | ID: 410823
              
Nic dodać , odpowiedz wyczerpująca. Prosze pamiętać o podstawowych zasadach higieny i zawsze sparzać wrzątkiem jajka.
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!